Huolellinen rakennus- ja rakennesuunnittelu on kaiken alku 

Rakentajainpalvelu Hartekat Oy tekee rakennus- ja rakennesuunnittelun työt Porissa ja sen lähikunnissa. Olemme pieni suunnittelutoimisto, joka pystyy palvelemaan isoissakin projekteissa joustavasti. Asiakaskuntamme on laaja, alkaen pienemmistä taloyhtiöistä isompiin yrityksiin ja projektikokonaisuuksiin.

Onnistuneen ja huolella tehdyn suunnitelman merkitystä tuskin voi korostaa liikaa. Uskomme siihen, että hyvä suunnitelma on rakennus- ja rakennesuunnittelun kulmakiviä – ja se näkyy myös työmme jäljessä. Kun haluat luotettavan ja kokeneen suunnittelijan rakennusprojektiisi, ota meihin yhteyttä!

Rakennussuunnittelu ratkaisee monessa

Suunnittelemme linjasaneeraukset ja teemme niihin kuuluvat hankesuunnitelmat. Olivat uusimisen tai kunnostuksen kohteena sitten julkisivut tai putkistot – me suunnittelemme!

Piirrämme myös vanhat paperiset pääpiirustukset sähköiseen dwg-muotoon.

Ota yhteyttä ja luot suunnittelijan työhön

Me Rakentajainpalvelu Hartekat Oy:ssä omaamme monipuolisen kokemuksen rakennus- ja rakennesuunnittelun töistä. Olemme toimineet alalla jo yli 40 vuotta – ja tehneet monipuolisesti erilaisia suunnitteluprojekteja. Kun tarvitset rakennus- tai rakennesuunnittelijaa, voit olla meihin yhteydessä – palvelemme mielellämme.

 

Ota yhteyttä!