Huolellinen rakennus- ja rakennesuunnittelu on kaiken alku 

Rakentajainpalvelu Hartekat Oy tekee rakennus- ja rakennesuunnittelun työt Porissa ja sen lähikunnissa. Olemme pieni suunnittelutoimisto, joka pystyy palvelemaan isoissakin projekteissa joustavasti. Asiakaskuntamme on laaja, alkaen pienemmistä taloyhtiöistä isompiin yrityksiin ja projektikokonaisuuksiin.

Onnistuneen ja huolella tehdyn suunnitelman merkitystä tuskin voi korostaa liikaa. Uskomme siihen, että hyvä suunnitelma on rakennus- ja rakennesuunnittelun kulmakiviä – ja se näkyy myös työmme jäljessä. Kun haluat luotettavan ja kokeneen suunnittelijan rakennusprojektiisi, ota meihin yhteyttä!

Rakennesuunnittelu ratkaisee monessa

Tarjoamme rakennesuunnittelun palveluita monipuolisesti sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Rakennesuunnittelussa huomioidaan rakennetekniikka ja laaditaan suunnitelmat sekä laskelmat, joiden perusteella kohde voidaan toteuttaa. 

Kauttamme saat suunnitelmat esimerkiksi

  • kerrostalojen julkisivu- ja parvekeremontteihin
  • kattoremontteihin
  • ikkunaremontteihin 

Rakennesuunnittelun lisäksi suunnittelemme myös linjasaneeraukset ja teemme niihin kuuluvat hankesuunnitelmat. Olivat uusimisen tai kunnostuksen kohteena sitten julkisivut tai putkistot – me suunnittelemme!

Piirrämme myös vanhat paperiset pääpiirustukset sähköiseen dwg-muotoon.

Ota yhteyttä ja luot suunnittelijan työhön

Me Rakentajainpalvelu Hartekat Oy:ssä omaamme monipuolisen kokemuksen rakennus- ja rakennesuunnittelun töistä. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta – ja tehneet monipuolisesti erilaisia suunnitteluprojekteja. Kun tarvitset rakennus- tai rakennesuunnittelijaa, voit olla meihin yhteydessä – palvelemme mielellämme.


Ota yhteyttä!